Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • EL TEATRE CLÀSSIC, EN LES JORNADES DE TEATRE DEL BAIX SEGURA

EL TEATRE CLÀSSIC, EN LES JORNADES DE TEATRE DEL BAIX SEGURA

El passat 31 de gener, amb motiu de la clausura de les VI Jornades de Teatre Universitari en el Baix Segura, que van celebrar-se des del passat 10 de gener en la Casa de Música i Cultura de la població de Los Montesinos, va actuar el Teatre Universitari Clàssic de la UA amb l'obra Pséudolo.

Al finalitzar la representació, la Càtedra Arquebisbe Loazes i la Seu Universitària d'Oriola van lliurar una distinció a l'alcalde de la localitat, José Manuel Butrón, i a la regidora de cultura, Rosa Morán, per l'esforç realitzat durant aquests anys en la continuïtat d'aquesta iniciativa i, sobretot, pels tallers de teatre realitzats en la localitat, que han donat origen a l'aparició d'un grup local de teatre a Los Montesinos, la posada del qual de llarg va tenir lloc dintre d'aquestes jornades el passat 24 de gener.

La representació va tenir una gran acollida, amb l'aforament complet, i la repetició fora de programa de l'actuació a l'endemà va tenir una similar resposta ciutadana. A ella van assistir integrants de grups de teatre amateur de la comarca, que van mostrar el seu interès per participar en futures edicions en aquesta trobada.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464