Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA MILLOR CANÇÓ D'AUTOR AMB 'DESIGUALES' , AL PARANIMF

LA MILLOR CANÇÓ D'AUTOR AMB 'DESIGUALES' , AL PARANIMF

Amb un format purament acústic, el pròxim 18 de febrer, a les 20.00 hores i a la sala de graus de la Facultat de Dret, actuarà la banda Desiguales, integrada pels germans Rubén i Octavio Garreta. Amb un estil propi, basat en la cançó d'autor de compositors com Jorge Drexler, Ismael Serrano, Quique González o Tontxu, els bessons castellonencs celebraran un concert “amb sis cançons nostres i una selecció de temes de grups i autors com M-Clan, Antonio Vega i Carlos Chaouen”, comenta Rubén.

Amb una participació d’èxit en el I Concurs de Cantautors de Castelló, en què van obtenir el Premi del Públic, aquests germans començaran a la Universitat d'Alacant una gira que els durà a Múrcia, Madrid, Sant Sebastià, Bilbao, Sevilla i Pamplona, entre altres ciutats. La seua música, que defineixen com “tranquil•la i íntima, amb missatge de rerefons”, toca temes com l’“holocaust nazi, l'amor i el desamor i els complexos físics i psíquics de la societat de consum”, afirma Rubén, qui destaca la “improvisació i el diàleg entre cançons que realitzen durant els concerts”.

L'actuació està inclosa en la IV Setmana Cultural Sant Ramon de Penyafort, que efectua anualment la Facultat de Dret, amb el suport del Vicerectorat d'Extensió Universitària de la UA.

Recollida d'invitacions a la sala Aifos.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464