Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • MOSQUITS GEGANTS I ENERGIA NUCLEAR AL DOCUMENTAL DEL MES

MOSQUITS GEGANTS I ENERGIA NUCLEAR AL DOCUMENTAL DEL MES

El documental búlgar The Mosquito problem and other stories, del cineasta Andrey Paounov, es projectarà el pròxim divendres, 6 de març, a les 20.15 h a la Seu Universitària d'Alacant. El llargmetratge, inclòs en el cicle “El documental del mes”, s’exhibirà en versió original (búlgar) amb subtítols en català.

The mosquito problem and other stories transita per les vides creuades dels habitants d'un petit poble i els seus somnis i esperances de prosperitat econòmica per l'anunci de la construcció d'una central nuclear. Preocupats únicament per uns mosquits gegants, els ciutadans celebren l'arribada atòmica gravant el logotip de la central en edificis i bols de sopa.

Enmig de l'aparent prosperitat que pot dur l'energia atòmica, hi ha un passat que ningú vol recordar, un territori pres per secrets aterridors, històries d'horribles crims que dominen la ciutat de la mateixa manera que ho fan els núvols negres dels mosquits que descendeixen cap a la vila.

El documental ha rebut, entre altres guardons, el primer Premi del Jurat en la categoria de Creació Documental del Festival Documenta Madrid (2008) o el Gran Premi en el festival Sunny Side of the Doc (2008).

Entrada lliure limitada a la capacitat de la sala.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464