Saltar apartados

MOSTRA SOBRE EL MOVIMENT ANARQUISTA EN ALACANT

El 16 de febrer s'inaugurarà en la sala Trànsit (Aulari II) la mostra L'activitat llibertària a Alacant, organitzada per la UA, CGT, Institut Universitari de Desenvolupament Social i Pau, Grup Cultura Alsina i Centre Llibertària.org. L'exposició, que s'emmarca en la II Trobada sobri Cultura Anarquista i Lliure Pensament, “tracta de divulgar el moviment cultural llibertari anarquista i la seua història a través d'una sèrie de panells explicatius diferenciats per temàtiques”, explica un dels coordinadors i membre de CGT Tomás Agulló Lorente.

En la mostra s'exhibirà una sèrie de llibres anarquistes d'autors com Ferrer i Guàrdia i Proudhon, amb dates de publicació del període comprès entre 1904 i l'actualitat. A més, comenta Agulló, “José María Oterino, tècnic de la Biblioteca de la UA, ha realitzat una recopilació de 150 llibres relacionats amb el moviment llibertari amb fons pertanyents a la Biblioteca del campus. Els llibres, que s'exposaran dividits per temàtiques, podran prestar-se als membres de la comunitat universitària”. A part de les activitats esmentades, s'ha programat un cicle de cinema amb pel·lícules com Durruti, La Patagonia rebelde i Vivir de pie, entre unes altres, i un cicle de conferències.

La mostra s'exhibirà fins al 31 de març.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464