Saltar apartados

CONCERT DIDÀCTIC 'LA HISTORIA DEL ROCK'

Més de huit-cents alumnes de centres de secundària de les comarques d'Alacant assistiran al concert didàctic “La historia del rock”, a càrrec de Santiago Iglesias, professor del taller de guitarra contemporània de la UA. El concert repassa les principals fites de la música rock: cantants i grups que han marcat l'evolució d'aquest gènere. El concert, emmarcat en la programació d'arts escèniques del paranimf, se celebrarà l’11 de març, a les 12.00 h.

“És un viatge guiat a través de la història del rock, amb històries, anècdotes, comentaris i un entorn sonor que a molts ens farà recordar moments inoblidables en les nostres vides i donarà sentit a la nostra cultura musical més popular i moderna de manera clara i ordenada, destacant els elements fonamentals del rock i la seua evolució en el temps, sensibilitzant i educant des de la raó fins al cor als presents”, explica Iglesias.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464