Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • EL RECTOR INAUGURA LA V LLIGA DE DEBAT UNIVERSITARI

EL RECTOR INAUGURA LA V LLIGA DE DEBAT UNIVERSITARI

El rector de la Universitat d’Alacant, Ignasi Jiménez Raneda, ha inaugurat aquest matí la V Lliga de Debat Universitari que organitza la Xarxa d’universitats Institut Joan Lluís Vives i que enguany se celebrarà en la Universitat d’Alacant. Més de 70 persones han assistit a l’acte, que ha tingut lloc a la Sala Aifos. A més del rector han pres la paraula Ignasi Casadesús, Secretari Executiu de la Xarxa Vives, i Anna Albó i Joan Martorell, caps del jurats que avaluaran els equips durant la competició.

Durant quatre dies, deu equips d’estudiants de les universitats d’Alacant, Miguel Hernández d’Elx, Politècnica de València, Politècnica de Catalunya, Jaume I de Castelló, de Barcelona, de Lleida, Autònoma de Barcelona, Ramon Llull i Oberta de Catalunya, debatran sobre un tema de gran actualitat: "La globalització aporta millores substancials en la qualitat de vida de les persones?"

Els debats es desenvoluparà en dues fases: les eliminatòries i la final, que tindrà lloc el dissabte dia 28 de març a les 12.30 hores a la Sala Aifos.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464