Saltar apartados

GRANS ÈXITS DE TAXI AL PARANIMF

El 17 de març, a les 20.00 hores, el paranimf de la UA acollirà el concert de la banda de pop-rock Taxi, un grup nascut en 2005 a partir de l'escissió de Melon Diesel. La banda, composta per Dylan Ferro, Dani Fa i Danny Bugeja, presentará el disc “Mirando atrás”, en el qual inclou èxits com Quiero un camino, Tu oportunidad o Por tí, que han sigut revisitats i interpretats a duo per convidats de luxe com Álvaro Urquijo (Los Secretos) o Susana Alva (Efecto Mariposa).

Taxi canvia guitarres elèctriques per acústiques o teclats per guitarres elèctriques, cosa que permet redescobrir unes cançons que mai han desaparegut de la memòria del públic. Però també és una oportunitat perquè els fans vibren encar més amb els temes més rockers del grup com Contracorriente, Grita, Jamás me fui, Algo mejor, Tu oportunidad, Niña del sur o Aquí estoy..

Així mateix, el dualisme del disc queda palés en els dos temes inèdits, en els quals Taxi torna a fer gala del so fresc de les seues guitarres i de la seua habilitat per a les belades: Diez mil excusas i Mirando atrás, cançó que dóna nom al projecte. El concert ha sigut organitzat pel Vicerectorat d'Extensió Universitària de la UA i Cadena 100, en el marc dels concerts de Club 100.

Invitacions esgotades

Escolta Taxi en
www.myspace.com/taxi1


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464