Saltar apartados

II OLIMPÍADES DEL BAIX SEGURA

Les II Olimpíades de la comarca alacantina del Baix Segura, organitzades pels departaments de Llatí i Grec dels instituts de la comarca amb el patrocini del Vicerectorat d'Extensió Universitària de la Universitat d'Alacant i de la Seu Universitària d'Oriola, tindran lloc a l'IES Antonio Serna d'Albatera el 2 d'abril. Els organitzadors d'aquesta jornada pretenen que siga un dia de convivència en què impere la companyonia per damunt de la rivalitat.

S'hi espera una assistència de 400 alumnes, que realitzaran proves de velocitat, salt de longitud, resistència, relleus i llançament de pesos, entre d’altres. El programa s'iniciarà, com és tradicional en aquests actes, amb la desfilada i el jurament olímpic. Amb aquesta pràctica es vol introduir els alumnes en l'esperit olímpic. Tot s’enfoca com una activitat paral·lela a la docent de les assignatures assenyalades. En l'edició d'enguany participen huit centres d'ensenyaments secundaris del Baix Segura: els d'Albatera, Almoradí, Benejússer, Callosa de Segura, Catral, Dolores, Guardamar i Oriola. Com a novetat, s'hi incorporen dos centres d'Elx (Baix Vinalopó).

La Universitat d'Alacant, a través del Secretariat d'Extensió Universitària i de la Seu Universitària d'Oriola, se suma la iniciativa amb la representació de Pséudolo, de Plaute, a càrrec del Teatre Universitari Clàssic dirigit per Andrés Vinaches. Posaran en escena l'actualització d'aquesta comèdia clàssica, gràcies a la traducció i versió de Juan Francisco Mesa, professor titular de Llatí de la UA.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464