Saltar apartados

JORNADES DE PRIMAVERA A LA SEU DE COCENTAINA

La Seu Universitària de Cocentaina celebrarà del 14 al 17 d'abril les Jornades de Primavera 2009, que enguany compten amb els cursos "Edició de Fotografia Digital amb Photoshop", "Comunicació Oral i Escrita en Anglès Cientificotècnic" i "Aplicacions Pràctiques de la Mecànica dels Medis Continus".

El curs de fotografia digital amb Photoshop, coordinat pels professors de la Universitat d'Alacant (UA) Rigem Boza i Francisco J. Esclapés, té l’objectiu de proporcionar el coneixement teòric i pràctic de les eines del programa informàtic Adobe Photoshop CS i la seua aplicació al camp professional. A més, l'alumne, a través d'un curs eminentment pràctic, utilitzarà el programa Adobe Photoshop CS per a crear i retocar imatges digitals; crearà així imatges originals que serviran de material per a comunicar tots els coneixements que vulga exposar.

Les jornades de "Comunicació Oral i Escrita en Anglès Cientificotècnic" seran impartides pels professors de la UA María Isabel Balteiro i Víctor Pina. Ja que la ciència es comunica en anglès, el curs té com a finalitat, donar a conèixer els gèneres o les estratègies comunicatives sobre els quals es construeixen la informació i el coneixement en llengua anglesa, de la informàtica a la medicina o des de l'economia fins a les ciències socials.

D’altra banda, la professora de la UA María Belén Ferrer coordinarà el curs "Aplicacions Pràctiques de la Mecànica dels Medis Continus". En el curs es revisaran els conceptes bàsics que permeten al professional el càlcul de tensions, deformacions i moviments als quals es veu sotmès un element estructural per càrregues conegudes. Aquest curs s’adreça a professionals en actiu en el càlcul d'estructures que necessiten un reciclatge, llicenciats amb coneixements específics i estudiants d'enginyeries i arquitectura.

Les persones interessades en les jornades poden realitzar la matrícula a la Seu Universitària de Cocentaina, al Centre Cultural el Teular, a través d'Internet (http://www.ua.es/va/estudios/seus/cocentaina/index.html) o als telèfons 965 59 02 14 i 610 48 88 88.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464