Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • MÚSICA PER A LA SETMANA SANTA, MÚSICA PER A LA PAU

MÚSICA PER A LA SETMANA SANTA, MÚSICA PER A LA PAU

Per seté any consecutiu, la Seu Universitària d'Alacant s'uneix a la celebració de la Setmana Santa amb el cicle “Música per a la Pau”. Amb un ampli repertori de música sacra, la Seu d'Alacant i el Vicerectorat d'Extensió Universitària de la UA ofereixen al públic sons populars i manifestacions musicals més clàssiques.

Concert de l'Orquestra Barroca Valenciana


El 2 d'abril, l'Orquestra Barroca Valenciana oferirà un concert que se celebrarà a les 19.30 h a l'església de la Mare de Déu del Remei. Integrada per Stanislav Tkach (violí), Petro Vasylevsky (violí), Carmen Muñoz (soprano) i Manuel Ramos (orgue i direcció), l'Orquestra interpretarà peces de Vivaldi, Dvorak, Bizet. Mozart, Purcell i Puccini, entre d’altres.

Des de la seua fundació en 1996, els solistes de l’Orquestra Barroca Valenciana, de la mà del seu director, s'han consolidat internacionalment amb un repertori principalment barroc, clàssic i ocasionalment romàntic. Durant la seua trajectòria, han interpretat una selecció d'àries, adagios i fragments d'obres que el públic erudit reconeix fàcilment i que, alhora, serveixen de mostra per al públic jove.

Concert de piano: Escenes d'Itàlia

El 3 d'abril, la Seu Universitària d'Alacant acollirà, a partir de les 20.15 h, el concert de piano Escenes d'Itàlia: diari de viatge de Fanny Hensel Mendeslssohn, a càrrec del pianista i musicòleg Lucas Carbonell. Entre agost de 1839 i setembre de 1840, la compositora alemanya va fer un anhelat viatge a Itàlia, un país que va representar per a ella el somni que alimentava, la creativitat i l'esperança d’arribar a una vida plena. “A través de cartes, diaris, il•lustracions familiars i diaris musicals, recorrerem el viatge en el qual la compositora va convertir la narració literària i musical en una metàfora del seu estat anímic i de creixement personal”, explica Carbonell.

Lucas Carbonell ha fet concerts arreu de la Comunitat Valenciana i en lloc com el Roosevelt Memorial House o el Lang Recital Hall de Nova York. Compagina les activitats d’investigador i pianista, per tal de trobar nous formats concertístics en el projecte MÚSICASenCONtextos.

Entrada lliure limitada a la capacitat del local

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464