Saltar apartados

FESTA AFROBEAT AMB TOCS DE REGGAE I FLAMENC

Les arrels més africanes de Senegal i la versatilitat de músics de diversos estils s'uneixen en el concert de Silinkà, que se tindrà lloc, el pròxim dijous 2 de juliol, a partir de les 22.00 h, dins del programa “Les Nits la Seu”. Silinkà és un grup de fusió que naix de l’encontre entre el nord i el sud. En el seu espectacle, ofereix un viatge que comença amb una mostra de cançons tradicionals senegaleses, passa per una potent demostració de percussió i acaba amb una festa afrobeat amb tocs de reggae i flamenc.

Aquesta diversitat de color resideix en la combinació d'estils musicals dels seus components. El cantant principal, Bakary Keita, és un reconegut percussionista senegalés i compositor de tots els temes. A més del espectacle, la banda es va formar amb el propòsit de crear un vincle sociocultural entre Espanya i Senegal. El primer pas va ser fundar l'Associació Kumare la Kumo que, des de 2008, treballa a la regió de Casamance en projectes de cooperació al desenvolupament. Per aquest motiu, un percentatge fix dels beneficis de Silinkà es destina a les activitats de l’associació.

Entrada lliure limitada a la capacitat de la sala

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464