Saltar apartados

ASCO DE VIDA (PERRAVIDA)

El dimarts 7 de juliol, a les 22.00 h, arribarà a l'escenari de la Seu Universitària d'Alacant l'obra de Pedro del Rey Asco de vida (Perravida), una comèdia sobre un ex xiquet prodigi de anomenat Vizentín que, darrere de la seua aparença tímida, amaga algú que toca les postisses i canta cobles millor que Lola Flores. L'obra s'ha basat en textos de Juan Luis Mira, Pascual Carbonell, Pablo Albo i Sergio Cortés i s'emmarca en la programació “Les Nits de la Seu”.

Sinopsi
Quan es diu que fem una vida de gossos volem dir que vivim com el gos de la Preysler, que caga ferrerorocher? O, simplement, som d'aquella raça inqualificable que alguns anomenen artistes? Un d'aquests gossos, vull dir, artistes, es diu VIZENTIN. Darrere de la seua aparença tímida s'amaga algú que va ser un xiquet prodigi, que toca les postisses i canta cobles millor que la Lola Flores (això deia la seua àvia). No és que ell escollira el carrer, el carrer el va escollir a ell, i des de llavors hi viu i només l'abandona per a entrar a algun garito, per a emborratxar-se i et diu “fàstic de vida!” mentre es descollona.

Entrada lliure limitada a la capacitat del local


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464