Saltar apartados

CONCERT DEL CANTAUTOR PABLO FAJARDO

El 23 de juliol, a les 22.00 hores, el cantautor d'Almoradí Pablo Fajardo (Almoradí, 1985) arribarà a la Seu Ciutat d'Alacant amb una actuació en la qual interpreta temes de Sabina, Drexler, Guerra i Serrano, així com cançons de collita pròpia amb l'única ajuda de la seua guitarra. L'actuació s'emmarca en la programació de Les Nits de la Seu.

Segons Fajardo: “Vaig començar a donar petits concerts a Almoradí, en petits locals. Poc després vaig conèixer la música de Jorge Drexler, que va acabar d'ensenyar-me el camí d'allò que m'agradaria ser. Vaig debutar més seriosament en un local del barri Alacant, El Coscorrón, fa ja uns anys i vaig començar una tourné per locals d'Almoradí i la Vega Baixa. Després d'una parada de 3 anys, la Sala El Ring em va apadrinar i em va convidar a seguir tocant, el que faig amb certa regularitat des de febrer d'aquest mateix any. La meua última actuació va ser al Campus de la UA en el context de les I Jornades de Voluntariat”.

Entrada lliure limitada a la capacitat del local

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464