Saltar apartados

FUSIÓ PURA AMB SAORÍ, A LA SEU D'ALACANT

El 22 de juliol, a les 22.00 hores, la banda Saorí celebrarà a la Seu d'Alacant un concert de fusió d'estils que el grup designa irònicament com “Post Vale Tudo”, degut a la varietat d'estils que inclouen els temes. Saorí és una nova formació composta per membres de Khlav Kalash, Ki Sap/The Shake It Up..S, Rose Colored Glasses i Gaia Dub Sindicat. L'actuació s'integra en el programa Les Nits de la Seu.

Segons comenta la banda: “A pesar del poc temps que hem treballat en aquest projecte, hem tingut la sort d'actuar fora de les nostres fronteres, per exemple a Romania, i en diversos festivals alternatius en els carrers de la nostra ciutat”.

Amb un repertori basat quasi exclusivament en cançons pròpies, “la nostra intenció a partir d'ara és treure nous temes per a gravar el nostre primer LP i donar concerts com a bojos, ja que l'escenari és el nostre mitjà natural on descarreguem la tensió acumulada per viure en un entorn degradat per un consumisme inconscient, un capitalisme salvatge...”.

Entrada lliure limitada a la capacitat del local

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464