Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • L'ALIMENTACIÓ DELS ANDALUSINS, EN ELS CURSOS D'ESTIU

L'ALIMENTACIÓ DELS ANDALUSINS, EN ELS CURSOS D'ESTIU

Del 27 al 31 de juliol, tindrà lloc a la Seu Universitària de Xixona el curs “L'alimentació dels andalusins: tradició, innovació i pervivència en l'actualitat”, emmarcat en els Cursos d'Estiu. El curs està dirigit pel catedràtic d'Estudis Àrabs i Islàmics de la Universitat d'Alacant Francisco Franco Sánchez. Hi intervenen diversos professionals i personalitats del món acadèmic vinculats a la Universitat d'Alacant i a altres universitats de l’estat espanyol, tots experts en les seues especialitats.

El curs tracta aspectes molt diversos de la cuina andalusina, passant per totes les seues fases, des dels mètodes de cultiu i regadiu emprats per a l'obtenció de les matèries primeres necessàries, fins als principals plats de la dieta andalusina, fins i tot els que s’associen a la cuina de luxe d’Al-Andalus. A través del curs, es tindrà l'oportunitat de comprovar com de pròxims estan els mètodes de cultiu i regadiu tradicionals andalusins i la seua dieta i els actuals sistemes productius i d'irrigació i la nostra cuina mediterrània. S’hi farà especial èmfasi en els orígens del gelat i el torró com a productes bàsics de Xixona.

Més informació:
Centre Coordinador de les Seus Universitàries.
Tel.: 965 90 9323
A/e: s.seus@ua.es

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464