Saltar apartados

LA CIÈNCIA PER ALS MÉS PETITS

El Pati de la Ciència, una iniciativa de la Universitat d'Alacant consistent en un programa de divulgació d'activitats científiques dirigides als xiquets de l'Escola d'Estiu, celebra al campus la seua cinquena edició.

El propòsit d'aquest projecte, impulsat pel Vicerectorat d'Extensió Universitària i coordinat per la catedràtica de Física Aplicada Isabel Abril i Rafael García Molina (Universitat de Múrcia) com assessor, és aproximar als xiquets al món de la ciència d'una forma recreativa. Els coordinadors busquen que el contacte dels més petits amb la ciència siga tan gratificant, divertit i espectacular que, d'aquesta manera, s'estimule el seu interès pel coneixement científic.

El Pati de la Ciència, obert a totes les persones interessades a assistir, està desenvolupat per coneguts divulgadors científics que realitzen espectacles de física, matemàtiques i química. Els organitzadors citen com exemple l'acte de tendir-se en un jaç de claus, com els faquirs.

Les activitats inclouen un taller sobre jocs de ciència, en el qual els xiquets podran fer experiments tutelats per monitors.

El programa es desenvoluparà els dimarts 7, 14 i 21 de juliol, de 10 a 11h per a nens de 5 a 8 anys, i de 12 a 13h per als de 9 a 14 anys.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464