Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA SELECCIÓ ESPANYOLA FEMENINA D'HOQUEI ES CONCENTRA A LA UA

LA SELECCIÓ ESPANYOLA FEMENINA D'HOQUEI ES CONCENTRA A LA UA

La Selecció Espanyola Absoluta Femenina d’Hoquei Herba estarà concentrada fins al divendres 3 de juliol al campus de la Universitat d’Alacant (UA) per a preparar el Campionat d’Europa d’aquesta disciplina, que tindrà lloc a Holanda del 22 al 30 d’agost. Aquesta concentració, la segona que la selecció fa per a preparar el torneig, pretén potenciar la forma física de les jugadores, després del descans posterior a la fi de la temporada oficial el 24 de maig.

Anglaterra acollí la primera concentració de la selecció i, després de la UA, l’equip anirà a la ciutat de València just abans del campionat. Entre jugadores i personal tècnic, encapçalat pel seleccionador Pablo Usoz i la cap de l’equip Mariví Fernández, a la UA hi ha 27 membres de la selecció.

Després de les concentracions de les seleccions d’Holanda sub-21 femenina, Irlanda absoluta femenina i Irlanda absoluta masculina, per al Servei d’Esports de la UA, “acollir Espanya és un repte, però també un premi al treball i a l’aposta ferma de la Universitat per tenir unes instal•lacions esportives de primer nivell”.

Segons el seleccionador, “en l’elecció per a la concentració, han sigut determinants les característiques que ofereix el campus de la UA”, ja que en la setmana que passaran al campus, utilitzaran la pista d’atletisme, la central del pavelló, la semicoberta, el gimnàs de musculació, la pista de voleibol de platja i, per descomptat, el camp d’hoquei.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464