Saltar apartados

EL SOMNI DE CONSTRUIR UN AVIÓ ENMIG LA SELVA

El pròxim divendres 2 d'octubre, a les 20.15 h i a la Seu Universitària d'Alacant es projectarà Celebration of flight, dins del cicle “El documental del mes”. Aquesta cinta, premiada arreu del món i emesa en importants televisions europees, relata el somni de Daniel Rundstroem, un ancià suec de 78 anys i expilot de reis i xeics: construir el seu propi avió enmig de la selva tropical, a Dominica, una illa paradisíaca del Carib.

A través de la construcció de l'aeronau, s'estableix una amistat entre Rundstroem i un xic de 16 anys, nadiu de l’illa. Els dos comparteixen el mateix desig: crear el seu propi avió, amb la finalitat de participar en un dels espectacles de dissenyadors d'avions més importants del món, que se celebra a Florida. Per al xic, aquesta aventura és el principi dels seus somnis. Per a l'ancià, significa el repàs a la seua vida, el retrobament amb el seu fill perdut i el record de les seues aventures passades.

La directora del film, Lara Juliette Sanders, va estudiar Ciències de la Comunicació i Direcció d'Empreses a la Ludwig-Maximilian University, a Munic. Es va iniciar com a periodista en la premsa alemanya, des d'on va passar al món audiovisual. L’any 2000 va començar a dirigir les seues primeres pel•lícules. Actualment, la directora s'enfronta a un nou repte: produir i dirigir un film basat en el seu llibre Up and away.

Direcció: Lara Juliette Sanders
Nacionalitat: Alemanya (2007)
Durada: 59 minuts
Gènere: social

Versió original en anglès subtitulada en castellà i català

Entrada lliure limitada a la capacitat del local

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464