Saltar apartados

LA IMPOSSIBILITAT DE CANVIAR EL QUE ESTÀ ESTABLIT

Tres parelles de periodistes, escortes i espies esperen una delació política. Mentrestant, els esdeveniments es desenvolupen al marge dels seus interessos, sense que cap d'ells puga fer res per evitar-ho. Amb aquest argument es presenta l'obra Topos. Historia vista desde otro lado, d'Antonio Cremades, que es representarà el pròxim 7 de novembre, a les 20.00 h, al paranimf de la UA, en el marc de la Mostra de Teatre Espanyol d'Autors Contemporanis.

A càrrec de la companyia Les Buffons, l'obra posa de manifest temes com “l'ordre, la corrupció política, la mort, la desídia i la impossibilitat de canviar el que estableix el poder”, afirma el director Antonio Espuch. “La versió que nosaltres hem realitzat del text de Cremades s'ha centrat en el que ocorre mentre els personatges esperen, cosa que té un valor decisiu. No obstant això, el paper que juga l'espectador és el d’una mena de déu, ja que és l'únic que coneix tot el que passa”.

L’escenografia de l'obra “és senzilla encara que molt pensada des del punt de vista de la il•luminació”, explica Espuch, qui compara el muntatge amb un viatge que comença en un espai tancat i que, a poc a poc, va obrint-se, segons se succeeixen els fets.

Venda d'entrades a l'Oficina de la Mostra i, una hora abans, al paranimf de la UA.
Més informació: 965123856 y http://www.muestrateatro.com

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464