Saltar apartados

UN JOC DE VERITATS CRUEL I SINUÓS

Un thriller pasional, un joc que sorgeix del cor i l'enginy i que situa l'espectador molt prop del cercle polar és, segons el director Christophe Lidon, el lloc on l'autor del text, Éric-Emmanuel Schmitt, transporta els protagonistes de Variacions enigmàtiques. L'obra, que s'emmarca en el Projecte Alcover, es representarà el pròxim 15 d'octubre, a les 20.00 hores, en el Paranimf de la UA.

Interpretada pel conegut actor català Ricard Borràs, que compta amb una llarga trajectòria cinematogràfica, televisiva i teatral (El comisario, Cuéntame, Amantes, Los años bárbaros), i Miquel Torrens, l'obra relata la trobada entre un jove periodista (Torrens) i un inaccessible escriptor guanyador del Premi Nobel (Borràs) en una illa perduda del mar de Noruega. Una misteriosa dona uneix el passat dels dos. A través d'un argument de gran tensió narrativa, la història s'anirà desvetlant mitjançant un joc de veritats cruel i sinuós.

Borràs, que descriu el seu personatge com “un home que detesta les coses ordinàries i quotidianes i que aposta pel sublim i l'exquisit”, explica que “el protagonista real de l'obra és la dona absent, que uneix els dos homes”. L'obra, de Botarga Produccions, s'engloba en el Projecte Alcover, la finalitat del qual és la promoció d'artistes i obres en català, d'àmbit paral•lel a la Xarxa Joan Lluís Vives d'Universitats.

Venda d'entrades a la llibreria Compas de la UA, Fnac, Servicam i, una hora abans de l'actuació, en el Paranimf de la UA.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464