Saltar apartados

UN VIATGE A TRAVÉS DE LA HISTÒRIA DEL ROCK

El rock és més que música. És un estil de vida, un dels fenòmens de cultura popular més importants del segle XX. A través del concert didàctic Història del rock, a càrrec del professor del Taller de Guitarra Contemporània de la UA Santiago Iglesias, que se celebrarà el 4 de novembre, a les 12.00 hores, al Paranimf de la UA, al voltant de 800 alumnes de centres de secundària “podran descobrir les principals fites pel que fa a músics, cantants i grups que van marcar l'evolució del rock and roll, des dels començaments amb Buddy Holy, passant per Led Zeppelin, The Rolling Stones, The Beatles, Deep Purple, Jimi Hendrix, The Police, U2, fins a arribar a grups com Coldplay”, explica Iglesias.

El concert, que es complementa amb imatges on es resumeixen alguns de les dades essencials per a conèixer millor la història d'aquest estil musical, grups, períodes i anècdotes, estarà a càrrec de la banda formada per Santiago Iglesias (direcció i guitarra), un teclista, un baixista, un baterista i dos cantants.

Recollida d'invitacions a la sala Aifos de la UA.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464