Saltar apartados

CONVOCATÒRIA D'ARTS PLÀSTIQUES "MULIER, MULIERIS"

Un any més, s'obri la convocatòria “Mulier, mulieris”, una plataforma per a la reflexió i el diàleg sobre les dones, que té el propòsit de facilitar un espai per a la creació artística vinculada a temes com la identitat de gènere, la discriminació, la igualtat, l'autonomia, els èxits aconseguits i els desafiaments futurs. “Mulier, mulieris” està oberta a artistes d'ambdós sexes, a la utilització de qualsevol mitjà expressiu que implique una creació plàstica (pintura, fotografia, vídeo, escultura, conjunció de diversos mitjans, etc.), així com al tractament del tema des d'una perspectiva personal o global.

Els projectes es poden presentar, individualment o en col•lectiu, per artistes de qualsevol sexe, edat i nacionalitat. Si es tracta d'un projecte de grup, cal nomenar-ne un representant. Cada artista o col•lectiu presentarà un sol projecte amb una memòria. El termini de presentació d'obres va del 16 de novembre al 15 de desembre, ambdós inclusivament, al Museu de la Universitat d'Alacant (MUA). L'obra seleccionada serà exposada al MUA dins de la programació d'activitats del Dia Internacional de la Dona. Així mateix, s'habilita una dotació econòmica per a l'adquisició d'obra.

Més informació al fullet adjunt

Fitxer adjunt: Fullet


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464