Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • EL RECTOR LLIURA ELS PREMIS A L'ESPORT UNIVERSITARI

EL RECTOR LLIURA ELS PREMIS A L'ESPORT UNIVERSITARI

El rector de la Universitat d’Alacant, Ignasi Jiménez Raneda, i la vicerectora d’Extensió Universitària, Josefina Bueno, van lliurar ahir, a la sala de graus de la Facultat d’Econòmiques, més d’una vintena de distincions, medalles i reconeixements als destacats de l’esport universitari: esportistes, entrenadors, equips i entitats que han col•laborat en matèria esportiva amb la UA.

Raneda va reconéixer la importància de l’esport “com a vehicle de comunicació clau entre la universitat i la societat, un element distintiu i essencial per a la Universitat d’Alacant”, que està fent importants esforços dotacionals, tant en matèria d’instal•lacions com de personal i qualitat en el servei. En aquest marc de l’esport com a element de distinció acadèmica, de formació integral i de cohesió social, Josefina Bueno va explicar que la Universitat d’Alacant “ha volgut, per primera vegada, reconéixer el treball dut a terme per esportistes, entrenadors i entitats que han col•laborat en matèria esportiva amb la nostra institució i que la representen en el més alt nivell. Es tracta de medallistes que han aconseguit dur el nom de la Universitat a competicions nacionals i internacionals, entrenadors que amb tenacitat, esforç, perseverança i enorme dedicació, han sabut traure el millor dels nostres esportistes i entitats i clubs esportius que han confiat en la nostra institució”.


Llistat dels guardonats al document adjunt

Fitxer adjunt: Llistat dels guardonats


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464