Saltar apartados

LA UNIVERSITAT D'ALACANT CELEBRA LA CONSTITUCIÓ

La Universitat d’Alacant ultima els preparatius del Dia de la Constitució que, com és tradicional, se celebrarà a la Seu Ciutat d’Alacant. El programa s’inaugura aquesta vesprada, a les 20.15 hores, amb l’acte anual de presentació de la memòria de l’Arxiu de la Democràcia, un acte en què el rector, Ignacio Jiménez Raneda, lliurarà l’obra en ceràmica d’Arcadi Blasco amb la qual l’Arxiu de la Democràcia agraeix les noves donacions, que enguany rebran dotze persones. Al programa habitual s’afegeix la realització d’una taula redona sobre «El procés democràtic espanyol» en què participen la vocal del Consell General del Poder Judicial Margarita Uría Etxebarría, i l’expresident del Congrés dels Diputats Manuel Marín González.

El pròxim dia 3 de desembre es farà, per vuitè any consecutiu, la lectura pública de la Constitució, en la qual un any més es donaran cita totes les instàncies ciutadanes que vulguen, des de representants polítics, culturals i acadèmics, fins a escolars i representants de col•lectius ciutadans. La lectura s’inicia a les 11.30 hores. A la vesprada, a partir de les 20.15 hores, tindrà lloc l’acte de lliurament del VIII Premi Maisonnave, que enguany rebrà la periodista i escriptora Ángeles Cáceres per la seua perseverança en la defensa dels valors cívics, de la promoció de l’educació i la cultura a la ciutat d’Alacant.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464