Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • MANIFEST MUSICAL ENTORN DEL DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

MANIFEST MUSICAL ENTORN DEL DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

El quartet de corda Mulieris, de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant, protagonitzarà l’acte central del programa previst a Villena per al Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, que es desenvoluparà del 18 fins al 25 de novembre. L’activitat central tindrà lloc el dia 25, a partir de les 20.30 h, a la plaça de Santiago, on s’ha convocat a una concentració de rebuig a la violència de gènere, en què es llegirà públicament un manifest contra la violència masclista. Després de la lectura, a les 21.00 h, el quartet Mulieris oferirà un concert a la Casa de la Cultura.

Cine, teatre, xarrades i taules informatives centraran els actes previs. Els dies 18 i 19, hi haurà xarrades als instituts de secundària sobre el tractament de la violència de gènere en el cine. Les sessions aniran a càrrec del coordinador de l’Aula de Cinema de la UA, Israel Gil. El dia 19, al mercat central s’instal•larà una taula informativa per a repartir fullets, guies i protocols d’actuació per a casos de maltractaments. El divendres 20, a les 20.30 h i a la Casa de la Cultura, es representa l’obra Mujeres de ojos grandes, una obra d’Ángeles Mastreta que dirigeix Elena Lázaro.

El programa de Villena forma part de les activitats organitzades per la Universitat d’Alacant tant al campus com a les diverses seus universitàries. Els actes han sigut organitzats pel Vicerectorat d’Extensió Universitària, la Seu Universitària de Villena i la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Villena i han comptat amb la col•laboració del Ministeri d’Igualtat, el Fons Social Europeu, la Conselleria de Benestar Social, la Diputació d’Alacant, el Consell Municipal per la Igualtat de Gènere i la Casa de la Cultura de Villena.


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464