Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA SEU DE COCENTAINA ACULL UNA COL·LECTIVA DE GRAVATS

LA SEU DE COCENTAINA ACULL UNA COL·LECTIVA DE GRAVATS

L’Aiguafort. El gravat com a vehicle d’expresió és el títol de l'exposició que es podrà veure a partir del 13 de gener al Palau Comtal de Cocentaina. Organitzada per la Seu Universitària en col·laboració amb el Centre Ovidi Monllor d'Alcoi, la mostra recull l'obra de 15 artistes plàstics en els quals s'ha volgut veure una representació de totes les cultures de l'estat espanyol.

A tots ells uneix l'obstinació pel domini de la tècnica del dibuix i la investigació en aquest camp, en nous suports, materials o formes d'aplicació del color. Els artistes escollits han estat Arcadi Blasco, Josep Azorín, Joan El Genovés, Joan Castejón, Antoni Alegre Cremades, Néstor Basterretxea, Manuel Boix, Rafael Canogar, Pilar Dolz, Josep Grau-Garriga, José Hernández, Sento Masià, Antoni Miró i Wences Rambla. Es tracta d'una exposició que ha itinerado per diferents seus universitàries com La Nucia i que es podrà veure a Cocentaina fins a finals de gener. L'entrada a la mostra és lliure i limitada a la capacitat de la sala.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464