Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • SELECCIONADES 25 OBRES PER A LA IV EDICIÓ DE MULIER MULIERIS

SELECCIONADES 25 OBRES PER A LA IV EDICIÓ DE MULIER MULIERIS

El Museu de la Universitat d’Alacant acaba de fer pública la resolució de la IV Convocatòria d’Arts Plàstiques “Mulier, Mulieris”, que organitza ininterrompudament des de 2006. Dels 275 projectes presentats, el jurat n'ha seleccionat 25, que, a partir del mes de març, podran veure’s al MUA, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Concebuda com una plataforma per a la reflexió i el diàleg sobre les dones, aquesta convocatòria naix amb la intenció de facilitar un espai per a la creació artística vinculada a temes com la identitat de gènere, la discriminació, l’autonomia, els èxits i els desafiaments futurs. La seua vocació, un any més, ha sigut plural, està oberta a artistes de tot el món que es qüestionen l’estatus del femení a través de qualsevol mitjà expressiu.

El jurat, que es va reunir el passat 21 de gener, ha estat integrat per Amparo Alonso, professora del Departament de Didàctica General i Didàctiques Específiques de la Facultat d’Educació de la Universitat d’Alacant i artista; Luisa Pastor, artista multidisciplinària, Ana Peris, galerista i artista; David Alpañez, tècnic del MUA; i Mauro Hernández Pérez, director del MUA

Pintura, escultura, instal•lació, collage, vídeo i fotografia són els mitjans plàstics que fan servir aquests artistes, per a denunciar desigualtats i estereotips encara molt arrelats en la nostra societat i que haurien d’estar ja superats. Alhora, totes i tots, fan un homenatge sincer a la dona.

Relació d’artistes seleccionats
Ana Vázquez Adan, Analía Beltrán i Janés, Antonio Díaz Grande, Carmen Lucía Palés Chaveli, Cayetano Navarro, Covadonga Barreiro, Cristina Gamón Lázaro, Chema Castelló, Elena Aguilera, Ester Marín Travel, Manuel Rodríguez Granados, Marco Algovia, Marinella Senatore, Marta Soul Quijano, Miguel Pueyo Ibáñez, Monique Bastiaans, Naia del Castillo, Pepa Marhuenda, Pozzi Escot Rustha Luna, Rosa Mascaró Pérez, Rosalía García Pérez, Sandra March i Santos Román Martínez, Susana Guerrero i Yolanda Domínguez.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464