Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA UA CELEBRA AMB ACTIVITATS CULTURALS SAN RAIMUNDO PEÑAFORT

LA UA CELEBRA AMB ACTIVITATS CULTURALS SAN RAIMUNDO PEÑAFORT

Amb un conjunt d'activitats culturals que inclouen teatre, un recital poètic d'homenatge a Miguel Hernández, el lliurament de premis d'un concurs fotogràfic, una ponència i l'acte acadèmic en honor a sant Ramon Penyafort, la Facultat de Dret, amb la col•laboració del Vicerectorat d'Extensió Universitària de la UA, ha organitzat la V Setmana Cultural Sant Ramon de Penyafort, que tindrà lloc del 16 al 19 de febrer.

Els dies 16 i 17 de febrer, a les 20.00 h i 11.00 hores respectivament, al paranimf de la UA es representarà Quien todo lo quiere, de Lope de Vega, a càrrec d’ACTUA, amb la col•laboració del Teatre Universitari de la UA.

El 18 de febrer, a les 11.30 h i a la sala de graus de Dret, es realitzarà un recital poètic en homenatge a Miguel Hernández pel centenari del naixement del poeta. L'acte ha sigut coordinat per Emilia Gómez i organitzat per la Facultat de Dret i la Universitat Permanent de la UA. El mateix dia, a les 13.00 h, la sala de juntes de Dret acollirà el lliurament de premis del I Concurs Fotogràfic “30 anys de la Facultat de Dret”. Aquesta jornada conclourà, a les 18.00 h, amb la conferència-col•loqui “Multiculturalisme, gènere i estat de dret”, a càrrec de Concepción Collado Mateo, professora de Dret Constitucional de la UA. A continuació es projectarà el documental Divorce: sharia style, de Masood Khan.

A les 11.00 h del 19 de febrer, començarà el solemne acte acadèmic en honor de sant Ramon de Penyafort, patró de la Facultat de Dret:.

Fitxer adjunt: Programa-1183


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464