Saltar apartados

LA UPUA ORGANITZA UNES JORNADES SOBRE LA OAMI

Amb el lema “Una universitat per a totes les edats i oberta a la ciutadania”, la Universitat Permanent de la Universitat d’Alacant continua el seu programa commemoratiu pel seu desé. En aquesta ocasió, la UPUA ha organitzat unes jornades dedicades a l’OAMI, l'Oficina d’Harmonització del Mercat Interior, amb l’objectiu de donar a conéixer aquesta seu europea a la població adulta, però també a la resta de ciutadans que hi estiguen interessats. Les jornades tindran lloc, del 17 al 19 de febrer, a la Seu Universitària d’Alacant i tindran un caràcter teoricopràctic que es completarà amb una visita a l’OAMI.

La UPUA pretén potenciar un pla formatiu que incloga tots els àmbits de la realitat i “l’OAMI forma part d’aquesta realitat tan pròxima i de vegades desconeguda”, explica la directora Bru, qui assegura que la presència de l’OAMI a Alacant, “ha enriquit la realitat multicultural i plurilingüística del nostre entorn, amb la incorporació d’un elevat nombre d’eurofuncionaris i les seues famílies”. A més, la directora de la UPUA explica que, a través d’aquesta Oficina, “Espanya ha contribuït de forma activa a perfeccionar el mercat únic europeu, basat en la lliure circulació de persones, productes, serveis i capitals, i en la lliure competència entre agents econòmics, per a la qual cosa les marques són un instrument indispensable”. Per això, considera transcendental que tant els alumnes sènior com la comunitat universitària en general, “en coneguen més de prop i millor l’entitat, l'organització, estructura, funcions, serveis, recursos humans i infraestructura”.

Les sessions dels dies 17 i 18 es desenvoluparan de 17.00 h a 21.00 h, a la sala Altamira. La visita a l’OAMI serà el divendres, 19 de febrer, a partir de les onze del matí.

Para más información: http://www.ua.es/upua/

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464