Saltar apartados

MILLORA LA TEUA ESCRIPTURA

Aprofundir en el text poètic, escriure un relat negre i aprendre les tècniques de redacció publicitària en Internet són algunes de les temàtiques que ofereixen els tallers del Secretariat de Cultura de la UA. El taller “Lectura i creació poètica”, impartit per Julián López Medina, “pretén aproximar els alumnes a la poesia de manera activa, perquè l'estudiant exercite creativament les possibilitats i característiques de la poesia en les seues pròpies creacions, mitjançant la interacció a l'aula, el comentari i la discussió”, comenta el professor. El taller, que es desenvoluparà del 25 de febrer al 20 de maig, els dijous de 16.00 h a 19.00 h, està dotat amb 3 CLC.

En el taller “Novel•la negra”, impartit per l'escriptor i periodista Marià Sánchez Soler, cada classe constarà d'una sessió teòrica i una part pràctica. “Des del primer dia ―comenta el professor― cada alumne triarà un plantejament argumental i, sobre aquesta base, escriurà un text en funció de la xarrada i les claus explicades. D'aquesta manera, en cadascuna de les sessions, es posen en pràctica els diferents aspectes narratius per a, al final, escriure un relat negre, amb l'objectiu de ser publicat a final de curs”. Així mateix, las últimes sessions del curs coincidiran amb la cinquena edició de Maig Negre, un festival dirigit pel coordinador del taller, que es realitzarà a la Seu Universitària d'Alacant, del 25 al 28 de maig , amb xarrades i trobades amb escriptors i experts. El taller, dotat amb 3 CLC, es desenvoluparà del 9 de març al 25 de maig, els dimarts de 16.00 h a 19.00 h, a la Seu Universitària d'Alacant.

En el taller “Redacció publicitaria en Internet”, impartit per la professora de creativitat publicitària Majo Pallarés Maiques, es farà una aproximació teoricopràctica a la redacció publicitària, incidint en aspectes com els esquemes de la comunicació publicitària, els objectius específics a l'hora de comunicar en Internet, la manera d'atraure, identificar, satisfer i fidelitzar l'audiència, així com altres aspectes d'interès. El taller, dotat amb 3 CLC, es desenvoluparà del 2 de març al 15 de maig, els dimarts de 17.00 h a 20.00 h a l'aulari I.

Matrícula oberta eal Punt d'Informació Cultural (PIC), en el telèfon 965903725, en ofi.cultura@ua.es i en línia en http://www.veu.ua.es/va/talleres/

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464