Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • MOSTRA XI PREMI INTERNACIONAL DE FOTOGRAFIA HUMANITÀRIA LUIS VALTUEÑA

MOSTRA XI PREMI INTERNACIONAL DE FOTOGRAFIA HUMANITÀRIA LUIS VALTUEÑA

El divendres 19 de febrer, a les 20.15 h, s'inaugurarà a la Seu Universitària d'Alacant l'exposició “XI Premi Internacional de Fotografia Humanitària Luis Valtueña”, instituït per Metges del Món en record de quatre cooperants assassinats quan duien a terme treball d'ajuda humanitària. El premi, que du el nom d'un d'ells, fotògraf de professió, vol ser testimoniatge i denúncia de la situació en què es troben els grups més vulnerables del món, a més d’evidenciar les raons que fan necessària l’activitat de les ONG.

A aquesta onzena edició, s'hi han presentat 542 fotografies de 205 autors provinents de 36 països. La carícia, de Giovanni Marrozzini, n’ha obtingut el primer premi, per la seua gran humanitat i bellesa a l'hora de transmetre la situació dels xiquets afectats per la pèrdua de la visió a Etiòpia, un país amb més d'un milió de persones amb aquest problema. La mostra ha sigut coordinada per Metges del Món a Alacant, amb la col•laboració del Vicerectorat d'Extensió Universitària i es podrà veure a la Seu fins al 16 de març.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464