Saltar apartados

POP ONÍRIC AMB DEI SUONI, AL PARANIMF

“Pop amb traços de post-rock i lletres que barregen els somnis amb la realitat, a la manera de David Lynch”. D'aquesta manera descriu el vocalista i guitarrista de la banda alacantina Dei Suoni, José maría López, el seu segon disc Islands in the string, que presentaran, el pròxim 24 de febrer, a les 20.00 h, al paranimf de la Universitat d'Alacant.

Tal com explica López, “quan vam fer el primer disc, encara que ens va agradar molt, teníem la sensació que havia quedat un poc lent i fosc. Així, en aquest segon àlbum hem intentat que les cançons tinguen més ritme”. Islands in the string és un disc escrit i pensat en anglés, “en què es parla de situacions límit i quotidianes, de somnis, de llibres o contes que ens han arribat i s'intenta transmetre una sèrie de pensaments irreals, amb un cert aire oníric”.

Integrada per Beatriz Rico (veu i guitarres), José María López (veu i guitarres), Javier Montiel (teclats), Francisco Ripoll (baix), Raquel Violero (viola) i Marcos Hernández (bateria), la banda va començar a tocar en 2001. “Veníem de l'escena alacantina, de bandes més o menys conegudes, i assajàvem al mateix lloc. Així, quan els nostres grups es van dissoldre ens van ajuntar i la cosa va començar a quallar”. Des d'aquell moment, Dei Suoni ha anat obrint-se pas en l'escena local. En 2006 van quedar finalistes en el concurs Projecte Demo de Benicàssim i, posteriorment, van realitzar la banda sonora de la pel•lícula d'Adán Aliaga La casa de mi abuela. Entre els seus pròxims concerts destaquen les actuacions com a teloners de Annie B. Sweet i Piano Magic.

Recollida d'invitacions a la sala Aifos de la UA

Escolta Dei Suoni

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464