Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • UNA MIRADA CRÍTICA AL PAISATGE ALACANTÍ, EN 'INFOTÓGRAF@S'

UNA MIRADA CRÍTICA AL PAISATGE ALACANTÍ, EN 'INFOTÓGRAF@S'

El 22 de febrer, a les 20.15 hores, participarà en el seminari Infotógraf@s, que es desenvolupa en la Seu Ciutat d'Alacant, el fotoperiodista del diari Costa Blanca Nachrichten (CBN) Ángel García Catalá, que realitzarà la ponència Una mirada crítica: el paisatge alacantí, sobre la deterioració mediambiental en la nostra província.

García Catalá ha treballat com redactor gràfic en diaris com El Mundo, La Verdad i El periódico de Alicantei, des de 2003, en el CBN. En 2003 i 2004 va coordinar el catàleg i l'exposició Fotorreporters: un any de fotoperiodisme a Alacant, organitzada per l'Associació de la Premsa d'Alacant i la CAM, i ha realitzat nombroses exposicions col·lectives i individuals.

Infotógraf@s, organitzat per l'Associació Escriptors de Llums de la UA (ELUA) i la Seu Ciutat d'Alacant, és un seminari l'objectiu del qual és aprofundir en diferents aspectes de la fotografia actual (documental, fotoperiodística, conservació i històrica) a través de la visió de diferents especialistes en la matèria. Entrada lliure limitada a la capacitat del local.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464