Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • CONCERT LÍRIC A CÀRREC DE L'ORQUESTRA BARROCA VALENCIANA

CONCERT LÍRIC A CÀRREC DE L'ORQUESTRA BARROCA VALENCIANA

Un any més, l’Orquestra Barroca Valenciana (OBV) oferirà una selecció d’obres per tots conegudes en el concert líric, que tindrà lloc el pròxim 26 de març, a les 19.30 hores, a l’església de la Mare de Déu del Remei, en el marc del cicle Música per a la Setmana Santa, Música per a la Pau. Segons explica el director, Manuel Ramos Aznar: “En aquesta ocasió hem seleccionat un conjunt d’àries famoses escrites per a tenor, en versió grup de cambra, que, de la mà del jove intèrpret Luis Egío, ens emocionaran amb el seu intimisme, força i sentiment. A més, s’intercalaran diversos estils de diferents èpoques: des del barroc més auster fins al romanticisme belcantista”.

El programa, integrat per Ombra mai fu, de G. F. Haendel; De grat prendre (Misteri d’Elx); Oh del mio dolce ardor, de Gluck; Ària en re i Deposuit, de J. S. Bach; La Fleury, de G. Bizet; Meditació, de Thaïs J. Massenet; Una furtiva lacrima, de G. Donizetti, entre altres, comptarà amb l’actuació del jove tenor elxà Luis Egío Sánchez (1983) que, després d’ingressar en l’Escolania del Misteri d’Elx, ha actuat com a solista amb la Camerana Áurea, Grup Vocal de Cambra d’Elx i l’Orquestra d’Inspirants de la Ciutat de Múrcia, a més de l’OBV. Així mateix, des de 2001 Egío ocupa els càrrecs de cantant solista i organista de la cocatedral de Sant Nicolau a Alacant.

Des de la fundació de l’OBV el 1996, els solistes s’han consolidat a escala nacional interpretant un repertori principalment barroc, clàssic i ocasionalment romàntic. Impressionista des d’una maduresa musical, aborden programes de grans autors com Vivaldi, Bach, Haendel, Mozart, Fauré, Verdi i Puccini, entre altres. En la seua trajectòria han interpretat una selecció d’àries, adagios i fragments d’obres que el públic erudit reconeix fàcilment i que, a la mateixa vegada, serveix de mostra per al públic jove.

Solistes de l’Orquestra Barroca Valenciana

Manuel Ramos, director
Luis Egío, tenor
Stanislav Tkach, violí

Entrada lliure, limitada a la capacitat del local

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464