Saltar apartados

L'ACTIVITAT CULTURAL DEL CAMPUS EN FACEBOOK

La revista cultural digital Veu, depenent del Vicerectorat d’Extensió Universitària de la Universitat d’Alacant, va posar en marxa el passat 10 de març la pàgina de Facebook “Cultura en la UA” que, tal com explica el seu administrador, Gonzalo Cao, “preten mantenir una comunicació més propera amb les persones que estiguen interessades en l’activitat cultural del campus”.

Informació diària sobre les activitats culturals, concerts, teatre, exposicions, cursos, jornades... tot això és el que podrà trobar el visitant, “la forma més senzilla d’estar al dia de l’actualitat cultural de la UA”. “A més ―continúa el tècnic― volem relacionar-nos de forma més activa amb els nostres usuaris, arreplegant les seues opinions i propostes, sortejant entrades i fent diferents activitats per a promocionar la cultura universitària”.

Per què una pàgina en Facebook? La incorporació de Facebook a les vies de comunicació de la revista Veu té com a objectiu explorar noves vies de comunicació amb els nostres usuaris. La plataforma que, a dia d’avui, s’ha convertit en una de les pàgines més visitades del món (que ja supera Google als EUA) i que té més de 400 milions d’usuaris, s’ha revelat com un canal fonamental en la comunicació personalitzada a través d’Internet.

“Gran part de l’èxit de les anomenades xarxes socials resideix en l’avantatge que comporta el fet de poder estar al tant de les notícies que ens interessen i només de les que ens interessen. Ja no és necessari explorar cadascuna de les pàgines dels periòdics, visitar els blogs dels nostres amics, recórrer les galeries de Flickr, Picassa... Des de la nostra pàgina principal en Facebook podem consultar les últimes actualitzacions de les pàgines que ens interessen”, conclou Cao. Si vols trobar-nos, visita http://www.veu.ua.es/facebook y en Google “Cultura en la UA”.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464