Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA SEU DE COCENTAINA SE SUMA ALS ACTES PER LA IGUALTAT DE GÈNERE

LA SEU DE COCENTAINA SE SUMA ALS ACTES PER LA IGUALTAT DE GÈNERE

La Seu de Cocentaina de la Universitat d'Alacant se suma als actes de Sensibilització per la Igualtat de Gènere programats per la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Cocentaina. Amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, que se celebra el 8 de març, el Secretariat d'Extensió Universitària i la Seu Universitària de Cocentaina duran a la ciutat condal l'exposició titulada No té nom! de la prestigiosa artista Diana Raznovich. Es tracta d'una mostra de gran impacte visual dissenyada en clau d'humor la intenció de la qual és difondre l'ús d'un llenguatge no sexista, instrument fonamental per a la consecució de la igualtat real i efectiva entre dones i homes. La mostra podrà veure's del 8 al 30 de març en el saló d'actes del Centre Social Real Blanc de Cocentaina.

Després de la inauguració de l'exposició, que tindrà lloc el dia 8 a les 18:30 hores, el professor de la Universitat d'Alacant Hany El Erian El Bassal, impartirà una conferència titulada La dona a l'Islam, en la qual tractarà temes com el paper de la dona en la societat musulmana, en l'Alcorà i en la Tradició, les polèmiques que suscita la situació de la dona en els països musulmans, vida quotidiana i religiosa de la dona musulmana, i dona musulmana i dona occidental.

L'entrada d'ambdós actes és lliure i està limitada a la capacitat de la sala.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464