Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA UPUA INICIA UN PROGRAMA DE VISITES DE GRUPS SÈNIOR AL CAMPUS

LA UPUA INICIA UN PROGRAMA DE VISITES DE GRUPS SÈNIOR AL CAMPUS

Una de les metes de la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant en l'any que complix el seu desè aniversari és fer arribar el seu programa formatiu a tota la ciutadania. Per a això, la UPUA ha engegat una iniciativa, en col·laboració amb la Regidoria d'Educació, Sanitat i Consum de l'Ajuntament d'Alacant, que portarà al Campus de SanT Vicent a prop d'un centenar de persones majors. Es tracta d'un programa de visites de grups sènior al Campus de San Vicente, amb l'objectiu de mostrar les principals instal·lacions de la Universitat d'Alacant i donar a conèixer el seu programa formatiu. En aquesta primera visita, que tindrà lloc el dia 11 de març a partir de les 10’30 del matí, està previst que participin 33 persones. El recorregut durà al grup per l'Edifici de Rectorat, la Biblioteca General i el MUA per a acabar en les instal·lacions de la UPUA on s'impartirà una xerrada sobre els programes sènior.

Les visites estan coordinades pel centre de Recursos de Consum. Les pròximes cites seran els dies 29 d'abril i 3 de juny.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464