Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • UNA MIRADA HUMORÍSTICA, DIVERTIDA I CÒMICA DE LA TERCERA EDAT

UNA MIRADA HUMORÍSTICA, DIVERTIDA I CÒMICA DE LA TERCERA EDAT

“Jubilats en acció. Visions còmiques de la vida quotidiana” ofereix una mirada humorística, divertida i còmica de la tercera edat. La mostra s’inaugurarà el pròxim 18 de març, a les 20.15 hores, a la Seu Ciutat d’Alacant. Amb aquesta exposició, la Universitat Permanent de la UA (UPUA), en la celebració del seu X aniversari, incideix en un dels objectius del programa Diploma Sènior: formar, investigar i analitzar des de l’art i la cultura sobre els models, estereotips i imatge que la societat del segle XXI té dels nostres majors.

L’exposició presenta una dotzena de vinyetes de grans dimensions que tracten amb ironia la vellesa. És una interpretació personal que el dibuixant Subi fa a través del món del còmic. D’una banda es mostren avis jugant al billar o a la petanca i, d’una altra banda, gent major en un concert de rock, en un parc d’atraccions, pintant un grafit... Totes aquestes són escenes i situacions quotidianes que, de manera humorística i desenfadada, tenen l’objectiu de reivindicar el còmic com un mitjà artístic d’expressió i comunicació. La mostra s’exposa fins al 30 de març. Entrada lliure.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464