Saltar apartados

"MUDANZAS", SEGON TEMA DEL CONCURS DE POESIA

El Secretariat de Cultura i alacalle.com han organitzat el “Concurs de Poesia”, el segon tema del qual serà "Mudances". El termini de presentació de les obres serà fins el 25 de maig. Podran concórrer les persones residents en la Comunitat Valenciana, amb poemes escrits indistintament en castellà o valencià (s’admeten poemes en prosa), originals, inèdits i no premiats en anteriors concursos, i cada persona podrà presentar un màxim de dos poemes per tema. Els poemes podran tenir una extensió màxima de quaranta-cinc versos o l’equivalent en prosa.

S’estableix un primer premi mensual que consisteix en un xec regal per un valor de 100€ que aportarà l’Fnac Bulevar d’Alacant per a canviar per productes de la seua botiga, i que es lliurarà en l’acte de clausura. El poema que reba el primer premi es publicarà en una pàgina pròpia dins d’alacalle.com i es promocionarà amb una campanya de difusió de l’autor i la seua obra. Així mateix, en cadascuna de les convocatòries, el jurat podrà concedir fins a tres esments especials als poemes que millor s’ajusten a la filosofia d’aquesta proposta. Els poemes seleccionats es publicaran, juntament amb el poema premiat, en alacalle.com.

Els treballs es presentaran per correu electrònic, que haurà d’incloure el poema o poemes i, en un document adjunt, el currículum i les dades de contacte de l’autor o autora. L’adreça a la qual caldrà dirigir els correus és: poemas@alacalle.com. El correu haurà de titular-se: Concurs de poesia. Només s’admetran adjunts en formats txt, rtf, doc, odt, htm i pdf.

Bases completes en el document adjunt

Fitxer adjunt: Bases del concurs


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464