Saltar apartados

VALÈNCIA CREA 2010, UNA CRIDADA A LA CREATIVITAT

València Crea, un certamen de creativitat engegat des de la Regidoria de Joventut; es presenta com un dels més consolidats a la Comunitat Valenciana en la seua curta carrera.

La Regidoria de Joventut vol premiar als joves creadors i aposta per ells, promocionant aquí i en l'estranger la seua obra artística.

El que va començar amb un certamen que va atreure a 185 joves creadors, és ara ja, un esdeveniment amb un Premi Nacional, a més del Premi València, i un nombre exponencialment creixent de participants, el que reflecteix el seu curta però vertiginosa carrera i la gran acceptació que té entre el públic jove.

Per això, volem continuar amb aquest suport als joves artistes i promocionar la seva obra aquí i fora de les nostres fronteres, mitjançant la participació en la Bienal Internacional de Joves Creadors d'Europa i del Mediterrani, ampliant les categories del certamen i brindant l'oportunitat de la realització de pràctiques en diverses empreses del sector.

Més informació i bases

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464