Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • CINEMA POLICÍAC ESPANYOL I NOVEL·LA NEGRA EN LA SEU

CINEMA POLICÍAC ESPANYOL I NOVEL·LA NEGRA EN LA SEU

El dimecres 26 de maig comença la VI edició del cicle Maig Negre: Els Nous Franctiradors del Cinema Negre Espanyol, organitzat per la Seu Ciutat d’Alacant de la UA, amb la col•laboració del Centre d’Estudis Ciutat de la Llum i dirigit per Mariano Sánchez Soler.

El programa, que s’oferirà del 26 al 29 de maig, constarà d’una sèrie de trobades i projeccions orientades a recórrer el cinema negre policial espanyol des de 1950 i a analitzar la intensa relació entre cinema i literatura negra nacional

Aquest cicle, vinculat al taller de Novel•la Negra impartit per Sánchez Soler, té la participació de nous directors del panorama del cinema negre espanyol, com Patxi Amescua, director i guionista de 25 Kilates, pel•lícula que es projectarà el dimecres 26 de maig a les 20.30 h a la Seu, o David Carreras, director i coguionista de Flores negras, projectada el divendres 28, a les 20.30, en el mateix lloc.

Juntament amb ells, Francisco J. Ortiz i David G. Panadero completaran el cicle amb diferents conferències, trobades i projeccions que, segons el director del cicle “mostraran diferents aspectes del cinema negre espanyol: la seua evolució, els nous autors i el pes que la novel•la negra té en els seus treballs”.

Entrada lliure limitada a la capacitat de la sala.

Fitxer adjunt: Programa-1321


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464