Saltar apartados

CONCERT DIDÀCTIC 'LA HISTÒRIA DEL ROCK'

El divendres 14 de maig a les 12.30 h, al Paranimf de la UA, tindrà lloc el concert didàctic La història del Rock a càrrec de Santiago Iglesias, professor del taller de guitarra contemporània.

Com ja va passar l’any passat, acudiran a aquest concert més de set-cents cinquanta alumnes de catorze instituts de la província d’Alacant. L’espectacle mostrarà l’evolució del rock des dels orígens fins al dia d’avui, marcant els diferents estils, derivats i influències.

Segons Santiago Iglesias “aquest espectacle integra també imatges, ja que disposarem de càmeres que enregistraran el concert en directe i el projectaran en la pantalla de l’escenari, a més de diferents fotografies amb moments clau del rock. Hem volgut que hi haja una àmplia representació d’autors, des de Bill Haley fins als més recents Evanescence, sense oblidar-nos d’Elvis Presley, The Beatles, Bob Dylan o els Rolling Stones”.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464