Saltar apartados

CURS MAJORS ACTIUS, PER UNA VIDA SALUDABLE


Amb la intenció de donar a conèixer mètodes i tècniques per a millorar la qualitat de vida i l’autonomia física i emocional de les persones grans, el curs Mayores Activos, Vida Saludable: Capacitación para Educadores de la Salud està dirigit tant a professionals de la salut (metges, geriatres, fisioterapeutes, farmacèutics, psicòlegs o treballadors socials) com a personal en formació, voluntaris, familiars o qualsevol tipus de cuidadors que treballen diàriament amb persones grans.

El curs, impartit per professionals de diferents àrees de la salut, es desenvoluparà des d’una òptica multidisciplinària que abasta la nutrició, l’activitat física, el consum de fàrmacs o la salut emocional. Està promogut per la Universitat Permanent de la UA en el marc de l’aprenentatge al llarg de la vida que reconeix la Comissió Europea, té la col•laboració del Col•legi Oficial de Farmacèutics de la província d’Alacant i de la Fundació MAPFRE, com també el patrocini de Bancaja.

Aquest curs de 30 hores, l’únic de l’oferta estival que s’impartirà a la Seu Ciutat d’Alacant, es desenvoluparà entre el 5 i el 9 de juliol en el marc de la Universitat d’Estiu Rafael Altamira.

Per a més informació i matrícules es pot consultar en: www.univerano.ua.es, en el telèfon 965 90 98 21, en horari d’oficina, o a la Secretaria de la Universitat d’Estiu Rafael Altamira del campus de la UA.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464