Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • EL MUA CLAUSURA LA EXPO MULIER MULIERIS AMB UN TALLER D'ART

EL MUA CLAUSURA LA EXPO MULIER MULIERIS AMB UN TALLER D'ART

Els pròxims dies 7 i 8 de maig, el Museu de la Universitat d’Alacant ofereix la possibilitat de participar en un taller d’art amb l’artista gironina Sandra March. Amb aquesta activitat es clausura l’exposició Mulier, mulieris 2010, amb la qual es pretén conscienciar la societat contra qualsevol forma de discriminació, sobretot les relacionades amb qüestions de gènere. El taller pren com a referència l’obra La cadira de la reina, realitzada per March. Es tracta d’una de les peces seleccionades en la IV Convocatòria d’Arts Plàstiques Mulier, mulieris, que es pot veure al MUA de la Universitat d’Alacant des del passat mes de març.

L’obra, composta per 67 cadires antropomorfitzades, és una col·lecció de petites escultures tèxtils que proposen una reflexió en to irònic sobre els estereotips que s’associen a l’imaginari femení. El taller consisteix en la realització de noves peces que ampliaran aquesta col·lecció. Els participants modificaran una cadira de petites dimensions per a fer un homenatge a una dona. Les peces elaborades pels assistents al taller seran de la seua propietat. L’artista només farà unes fotografies que es mostraran de manera permanent en un blog i de manera puntual en les diferents exposicions en les quals participe aquesta obra.

Segons la comissària de Mulier, mulieris i tècnic del MUA, Remedios Navarro, “l’objectiu és que els assistents participen en el procés de creació d’una obra plàstica i que aprofundisquen en la interpretació de l’obra d’art com a procés de construcció obert i col·lectiu”.

El taller, dirigit a xiquets i xiquetes a partir de 6 anys i a adults, es desenvolupa en dues sessions, una el divendres, dia 7 de maig, de 16 a 20 hores, i una altra el dissabte, dia 8, de 10 a 14 hores.

Per a poder participar en aquest taller, d’accés lliure, cal inscriure’s prèviament a través del telèfon 965909517 o per correu electrònic: didactica.mua@ua.es.

Els menors de 14 anys han de venir acompanyats d’una persona adulta.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464