Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • EXPOSICIÓ: ESPACIOS PARA EDUCAR, EN LA SALA TRÀNSIT DE L'AULARI II

EXPOSICIÓ: ESPACIOS PARA EDUCAR, EN LA SALA TRÀNSIT DE L'AULARI II

Des del dia 3 fins al dia 22 de maig de 2010 es podrà visitar l’exposició “Espacios para educar” en la sala Trànsit de l’aulari II de la Universitat d’Alacant.

Es mostraran els treballs fets per alumnes dels instituts Gran Via, 8 de Març i Antonio José Cavanilles de la ciutat d’Alacant.

Es tracta de treballs que mostren el recorregut històric d’aquests edificis educatius. Des de l’origen, el seu passat, el seu present, o les relacions que s’han establit amb els barris en les diferents etapes d’aquests.

Per part de l’Institut Gran via, els alumnes presenten la maqueta de l’edifici i també diferents fotos de l’enclavament en el barri. Els estudiants de l’Antonio José Cavanilles han fet una restauració d’una maqueta prèvia i n’han recuperat l’estructura i color. També han confeccionat un còmic que mostra la seua visió de la història de l’edifici. Finalment, del centre 8 de Març s’ha volgut destacar l’obra pictòrica decorativa que va formar part de l’edifici des de la seua construcció.

Aquesta exposició forma part d’un programa més ampli de trobades i xarrades sobre l’arquitectura educativa a Alacant que es desenvoluparan al llarg del mes de maig.

Fitxer adjunt: Folleto-1296


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464