Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • GRAN FINAL DE 'SOL@ ANTE EL PELIGRO' EN EL CLAN CABARET

GRAN FINAL DE 'SOL@ ANTE EL PELIGRO' EN EL CLAN CABARET

El dissabte 22 de maig tindrà lloc la gran final de la mostra-marató de monòlegs “Sol@ ante el peligro” organitzada per Clan Cabaret i el Vicerectorat d’ Extensió Universitària de la Universitat d’Alacant amb la col•laboració de la Mostra de Teatre Español d’Autors Contemporanis, en la qual vuit participants es disputaran els diferents premis de què disposa aquesta mostra que ja té en el seu haver onze edicions.

Durant el divendres 14 i el dissabte 15 van tenir lloc les semifinals de les quals van eixir triats els vuit finalistes: Irene Coloma, Friker Jiménez, Juan José García Haya, Raquel Ramírez, Marina Hernández, Mario Guerra, Jesús Cancillo i Ana Sandovall.

A partir de les 00.00 hores del dissabte, els participants interpretaran els seus textos i optaran a diversos premis, dotats amb 600, 400 i 200 €, a més del premi especial del públic “Premi Fernando Chapín” de 100 € i el premi Clan Cabaret al millor text, dotat amb 200 €.

En aquesta XI mostra-marató de “Sol@ ante el peligro”, que ha tingut una gran acceptació de públic, s’han interpretat textos sobre la lluita de sexes, la ciutat d’Alacant, els tertulians o la família.


A partir de les 24.00 h a la sala Clan Cabaret.
El preu de l’entrada és de 6 €. Limitada a la capacitat del local.

Més informació
www.clancabaret.com


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464