Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • L'EQUIP DE LA UA GUANYA LA VI LLIGA DE DEBAT UNIVERSITARI DE LA XARXA JOAN LLUÍS VIVES

L'EQUIP DE LA UA GUANYA LA VI LLIGA DE DEBAT UNIVERSITARI DE LA XARXA JOAN LLUÍS VIVES

Aquesta és la segona ocasió que la Universitat d'Alacant ha vençut en la competició dialèctica que organitza la institució que agrupa les universitats catalanes, valencianes, les Illes Balears i sud de França. La lliga de debat universitari de 2010 s'ha realitzat entre el 26 i el 30 d'abril en la Universitat de Lleida. El tema plantejat enguany era: “Si volem la pau, ¿cal estar preparat per a la guerra?”. Del total de 10 universitats participants, l'equip d'Alacant, ha destacat en tot moment per la cohesió dels seus membres i l'alta qualitat en les seues capacitats d'oratòria.
Els alacantins de l’equip guanyador són: Jordi Domènech (Filologia Catalana),Edith Guerrero (Dret), David Navarro (Traducció i Interpretació) i com a capità de l’equip, Andreu Sentí (Filologia Catalana).El premi final ha consistit en un diploma de reconeixement i la quantitat de 2.500 €.L'equip finalista ha estat el de la Universitat de Lleida, que ha rebut el premi de 1.200 €.
A l’equip de la UA l’han acompanyat durat la final, la preparadora de l’equip, Sandra Monserrat, i el director del Secretariat de Cultura, Carles Cortés, que ha assegurat que “el nivell adquirit en oratòria per l'alumnat de la nostra universitat està al nivell dels millors especialistes en la matèria”. Cortés, considera que després de anys de participació en aquesta lliga de debat, “podem afirmar que el treball que han fet els nostres preparadors ha donat un dels seus millors fruits. Avui, estem orgullosos de la nostra universitat.”
L'equip guanyador serà rebut pel rector de la Universitat d'Alacant per tal de fer partícep de l'agraïment de la nostra institució.
La Universitat d’Alacant va ser l’encarregada d’organitzar l’edició de 2009, amb un enorme èxit tant de participació com de nivell dialèctic.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464