Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA RESPONSABLE TÈCNICA DE MICROSOFT IBÈRICA, EN LA NUCIA

LA RESPONSABLE TÈCNICA DE MICROSOFT IBÈRICA, EN LA NUCIA

Dins de l’oferta formativa de les seus de la Universitat d’Alacant, el curs d’estiu Programació amb Visual Studio 2010 tindrà la presència d’Elisa García Anzano, responsable tècnica de programes acadèmics de Microsoft Ibérica.

Aquest curs, coordinat pel director de l’Escola Politècnica Superior de la UA, Fernando Llopis Pascual, està orientat a professionals i estudiants que vulguen ampliar coneixements en un camp de renovació constant i que cada dia cobra més importància, com és el desenvolupament sobre la plataforma .net, la programació d’aplicacions amb finestres o els serveis web 2.0. Estarà impartit per professors de l’EPS.

García Anzano presentarà l’ultima versió del programa Visual Studio 2010, i explicarà als alumnes com treballar amb aquesta eina que permet als desenvolupadors crear aplicacions per a diferents plataformes sobre el sistema operatiu Windows i sobre web de manera ràpida i eficient.

El curs s’impartirà a la Seu Universitària de la Nucia, antic col·legi Sant Rafael, del 20 al 23 de juliol. Té una durada de 20 hores i consta de 2 crèdits. Matrícula oberta.

Més informació:
http://web.ua.es/va/cursos-verano

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464