Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • La UA IMPARTIRÀ 62 CURSOS D'ESTIU EN 11 POBLACIONS DISTINTES

La UA IMPARTIRÀ 62 CURSOS D'ESTIU EN 11 POBLACIONS DISTINTES

En aquesta ocasió la UA ha ampliat els municipis on haurà cursos d'estiu. Deu localitzacions diferents disseminades per tota la província d’Alacant, des del Pilar de la Foradada fins a Benissa, complementen l’oferta que tradicionalment s’imparteix en el campus de Sant Vicent del Raspeig a través de la Universitat d’Estiu Rafael Altamira i les seus universitàries de Villena, Cocentaina, la Marina (Benissa), La Nucia, Oriola i Xixona. A aquestes seus s’uneixen en aquesta edició altres “municipis col•laboradors” que, com ja es va fer l’any passat, també acolliran cursos d’estiu de la UA. Es tracta de les localitats de Saix, Guardamar del Segura, Callosa de Segura i el Pilar de la Foradada. “Aquesta omnipresència territorial és una fita que han assolit junts els municipis i la Universitat, i que consolida la presència de la institució arreu de la província, a més de comportar un enriquiment formatiu i cultural que beneficia les dues parts”, explica la vicerectora d’Extensió Universitària, Josefina Bueno, de qui depenen els Cursos d’Estiu de la UA.

El període en què s’impartiran els cursos d’estiu s’incrementa aquest estiu i abasta des del 14 de juny fins al 30 de juliol.


Adaptats a les necessitats socials

En aquest sentit, enguany s’ha produït una renovació metodològica que adapta els cursos a les diferents necessitats formatives de professionals, estudiants i societat en general. En primer lloc, s’ofereixen cursos amb diferents durades, des de 15 fins a 60 hores, en horari de matí i vesprada i fins i tot un curs de cap de setmana. I, en segon lloc, s’habiliten tres formats diferents: els cursos tradicionals, els tallers i les jornades professionals. A més, s’ha produït una aposta ferma cap a la formació plurilingüe i s’impartiran cursos en castellà, en anglès, alemany i català com a llengües vehiculars.


Escenari d’estrenes i presentacions d’avantguarda
En la seua ferma aposta per ser el complement formatiu cada vegada més demandat per professionals i alumnes, tant per a l’adquisició de coneixements especialitzats, com per al reciclatge i la renovació professional i curricular, enguany s’ha produït una actualització temàtica que situa la Universitat d’Alacant a l’avantguarda de l’oferta formativa estival. La temàtica s’amplia, es fa cada vegada més heterogènia i amb més continguts sobre els últims debats d’actualitat: xarxes socials, videojocs, drets d’autor, violència de gènere, delictes informàtics, noves tècniques d’ocupabilitat, coaching, patrimoni cultural, gastronomia, enologia, música, periodisme, moda... són algunes de les propostes que portaran a la Universitat d’Alacant els principals especialistes en les matèries i els protagonistes dels últims avanços.


Universitat d’Estiu Rafael Altamira
Segons el director de la Universitat d’Estiu Rafael Altamira, José Ramón Belda, “continuem apostant per la internacionalització i enguany rebrem estudiants de les universitats nord-americanes de Memphis i Missouri-Columbia, de l’austríaca de Graz i de la francesa d’Edhec, una de les més prestigioses del país, considerada la tercera de França en negocis”.

http://www.univerano.ua.es


Cursos a les seus i municipis
La directora del Secretariat d’Extensió Universitària de la UA, Rosario Navalón, assegura que la diversitat geogràfica és la principal novetat d’aquesta edició. En total s’impartiran 35 cursos en 10 localitzacions diferents, amb una oferta d’una notable varietat temàtica. Alguns dels cursos incideixen en temes de gran importància social i que poden suscitar interès, tant per les qüestions tractades com per la diversitat d’enfocaments, que permet als alumnes matricular-se en més d’un curs per a completar la seua formació, explica Navalón.

Mes informaciò
http://web.ua.es/es/cursos-verano

Fitxer adjunt: Dossier

Fitxer adjunt: FolletoCursos


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464