Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • PREMIATS EN LA GRAN FINAL DE LA XI MOSTRA-MARATÓ 'SOL@ ANTE EL PELIGRO'

PREMIATS EN LA GRAN FINAL DE LA XI MOSTRA-MARATÓ 'SOL@ ANTE EL PELIGRO'

Dissabte passat, 22 de maig, va tenir lloc la gran final de la XI mostra-marató
“Sol@ ante el peligro” a la sala Clan Cabaret, amb els vuit finalistes triats en les semifinals prèvies.

Ana Sandoval, amb el text La proporción áurea va ser la guanyadora del primer premi, dotat amb 600 €. El segon premi, amb 400 €, va ser per a Mario Guerra, amb el monòleg Mutante. Finalment Alicante, una ciudad que daba al mar y naufragó en el cemento de Friker Jiménez va ser el mereixedor del tercer premi amb una dotació de 200 €.

En la categoria especial “Premi Fernando Chapín” van compartir premi Jesús Cancillo amb Superpoderes en el súper i Raquel Ramírez amb El tabaco. I com a “Premi al Millor Text” es va triar Irene Coloma amb Qué pasaría si... i La proporción áurea d’Ana Sandoval.

Ana Sandoval ha sigut premiada en anteriors edicions d’aquest certamen organitzat per Clan Cabaret i el Vicerectorat d’ Extensió Universitària amb la col·laboració de la Mostra de Teatre Español d’Autors Contemporanis.

Malgrat la seua experiència d’altres anys, Sandoval comenta que “sempre se sent certa inquietud davant el repte de pujar a l’escenari a interpretar un text, i més quan els que escric solen tenir una estructura poc habitual. Encara que enguany ha sigut el que més nerviosa estava abans d’eixir, també he estat més tranquil·la en l’escenari”. I és que per a aquesta monologuista “és un regal poder compartir un text i veure la reacció del públic”.

Amb el lliurament de premis conclou aquesta XI edició de “Sol@ ante el peligro” que s’ha convertit en un certamen de referència entre els monologuistes de la província.

Fitxer adjunt: AnaSandoval

Fitxer adjunt: PrimerPremio


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464